Skip to main content

Boende

För dig som long stay-gäst finns förstås hela bredden från drömmiga, perfekta eller ekonomiska boenden som du hittar på Airbnb eller Stugknuten till fantastiska hotell som gärna har dig som gäst länge. Här har vi valt ut ett antal ställen som är anpassade för och/eller har speciella erbjudanden för dig som vill vistas i Östersund under en lite längre tid.

Rum & Lägenheter

Gomorron Inn Long stay

Två möblerade long stay-lägenheter i centrala Östersund, en som uthyres per rum med delade gemensamma ytor och en som kan hyras i helhet. Perfekt för den som söker ett socialt boende för 1-6 månader. Coworking-plats hos Gomorron Östersund ingår!

Hotell Zäta Long Stay

Specialiserat longstay-hotell mitt i centrum med rum som är planerade för att kunna jobba bra ifrån. Rummen har även eget minikök samt större gemensamt kök och tvättstuga.

Nummer Ett Long stay

Perfekta lägenheter mitt i centrum i samma byggnad som Nummer ett Bistro & Coworking. Kontakt: elisabeth.lif@gmail.com – 070 6236360

Prästgatan- ett

Prästgatanett är det lilla stället med den stora omtanken. Möblerade lägenheter i centrala Östersund.

Stugor

Östersunds Camping

Östersunds Camping är belägen 3 km från centrum. Här finns alltifrån villor med två sovrum, utrustat kök och egen tvättmaskin till vandrarhemsrum med delade faciliteter.

First Camp Frösön-Östersund

Fint stugboende på vackra Frösön med direkt närhet till Östersund.

Lits Camping

Longstayboende för dig som verkligen vill ha nära till natur och friluftsliv med områdets finaste paddelvatten precis utanför knuten.

Sandvikens Camping & Stugby

Naturskön camping nära Östersund med möjlighet att bo förmånligt under höst, vinter och vår.