Skip to main content

Coworking

Till Östersund flyttar dom flesta av livsstilsskäl och många tar jobbet med sig. Detta, tillsammans med att det sen länge finns många entreprenörer i behov av nätverk och sammanhang, har gjort att Östersund har ett brett utbud av coworkingställen. Oavsett om du vill jobba i ett myller av människor eller ostört så kan du välja mellan ställen som inhyser restaurang, kafferosteri och/eller konstgalleri. Du kan välja mellan fast kontorsplats eller olika typer av medlemskap beroende på hur ditt behov ser ut och hur länge du vill stanna. Om du vill komma in i olika sammanhang rekommenderar vi starkt att du söker upp ett coworkingställe så fort du kommer hit.

Nyfiken på workation i Östersund i vinter? Läs gärna vår artikel med 10 workation-tips!

Gomorron Östersund

Hos Gomorron Östersund finns coworkingplatser på flera platser i Östersund. Förutom flexibla kontorslösningar erbjuds kreativa miljöer och mötesrum samt en inspirerande community där du har möjlighet att varje vecka hänga med på roliga aktiviteter.

Norra Station

Norra Station erbjuder coworkingplatser och mötesrum centralt beläget i stadskärnan. Förutom coworkingplatser finns café och konstgalleri och i huset anordnas matupplevelser och kulturhappenings. Curious club är Norra Stations community för kunskap och inspiration.

Nummer Ett

Nummer Ett är en populär bistro vid Stortorget i Östersund med co-working och kontorshotell en trappa ner. Behöver du en arbetsplats så finns olika lösningar - allt från ett klippkort till ett eget rum på heltid samt tillgång till konferens och mötesrum.

House Be / Workplays

Beläget centralt vid busstorget och med närhet till precis allt är detta den perfekta arbetsplatsen för dig som vill ha ett eget kontor i en en lugn miljö. Lokalerna består av stängda kontor i varierande storlekar, ett kök, en loungedel och ett mötesrum.

Samverket

Jobbar du inom offentlig sektor och söker ett sammanhang och arbetsplats för likasinnade inom kommun, region eller myndigheter så är Samverket stället för dig! I lokalerna finns små mötesrum men även arbetsplatser med höj- och sänkbara små skrivbord såväl som mötes- och samtalsytor.